BÜYÜKŞEHİR'İN HALTERCİSİ AVRUPA 3'CÜSÜ OLDU

BÜYÜKŞEHİR'İN HALTERCİSİ AVRUPA 3'CÜSÜ OLDU

İtalya’nın Milano kentinde yapılan Yıldızlar ve U15  Avrupa Halter Şampiyonası’nda başarılı bir performans gösteren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi sporcusu Gamze Nur Sarıkaya, Avrupa 3’cüsü oldu.

Şampiyonada  Türkiye’yi 48 kg kadınlarda temsil eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin sporcusu Gamze Nur Sarıkaya, koparmada 64 kg kaldırarak dördüncü oldu. Sarıkaya, silkmede ise 85 kg kaldırarak ikinci oldu. Genç halterci toplamda 149 kg kaldırarak Avrupa üçüncüsü oldu.

Diğer yandan, şampiyonaya 22 ülkeden 331 sporcu katılıyor, Milli takımımız 16 erkek, 16 bayan olmak üzere toplam 32 sporcu ile ülkemizi temsil ediyor.

Bu Haber 2018-07-26 10:39:03 Tarihinde Eklenmiştir.

• GÜZELYURT KONUTLARINDA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi,  Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,