BÜYÜKŞEHİR'İN YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

BÜYÜKŞEHİR'İN YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, okulların tatile girmesiyle öğrencilerin boş zamanlarını iyi değerlendirmesi amacıyla açtığı ‘Yaz Spor Okulları’na kayıtlar başladı.

Etik değerlere sahip sporcuların yetişmesi, sporun yaygınlaşması ve yaşam biçimi haline getirilmesi için açılan spor okulunda çocuklar ücretsiz faydalanacak.

11 ayrı spor merkezinde verilecek spor eğitiminde öğrencilere takım ruhuyla paylaşma, yeteneklerini geliştirirken kişisel gelişim içerikli eğitsel oyunlar ve gezilerle keyifli bir yaz tatil geçirmeleri hedefleniyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla 02 Temmuz ve 01 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek spor eğitimlerinde, 7-14 yaş grubu arasındaki çocuklar faydalanabilecek.

Kort tenisi, voleybol, basketbol, badminton, atletizm, yüzme, güreş, karate, taekwondo, judo, futbol gibi alanlarda eğitim verilecek etkinliklere http://www.gantep.bel.tr / www.gaziantep.com.tr adresinden başvuru yapılıyor.

Ayrıca, etkinlik hakkında bilgi almak isteyenler Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğünün 0342 232 4606 – 0535 963 4503 nolu telefonunu arayabilecekleri belirtildi.

Bu Haber 2018-06-13 13:20:11 Tarihinde Eklenmiştir.

• CUMHURBAŞKANI, BÜYÜKŞEHİR PROJELERİNDEN ÖVGÜYLE BAHSETTİ

ERDOĞAN: ANTEP’TEN ŞANINA ÜNÜNE YAKIŞIR BİR REKOR BEKLİYORUM Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı mitingde kapalı havaya rağmen miting alanının dolduran Gazianteplilere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazi şehre yapılan yatırımlar hakkında bi

• BAŞKAN ŞAHİN, İSLAHİYE'DE HALKA SESLENDİ

ŞAHİN: İSLAHİYE’Yİ ÇOK ÖZEL SEVİYORUZ Başkan Fatma Şahin, “Bu soğuk geceyi kalbiyle ısıtan İslahiyelilere şahit ol yarabbi, bu güzelliği 31 Martta destana çevireceğiz. 31 Martta bu kalabalık yeni bir zaferin işareti olacak, İslahiye

• TÜRKİYE'DE, AVM YIKIP MEYDAN YAPAN TEK BÜYÜKŞEHİR!

KİTAP KAFE VE MEYDAN YAPILDI Şehrin göbeğindeki Alışveriş Merkezi’ni (AVM) yıkarak onun yerine meydan ve meydan içerisine kitap kafe kuran tek belediye olma özelliğini taşıyan Büyükşehir Belediyesi, eğitime katkı sunmak için 2014-201

• ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN ÖZEL SERGİ!

Mutlu Kafe’de açılan el işleri sergisi, Hacı Lütfiye Şireci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ne giden özel eğitim öğrencilerinin becerilerini yansıttı, birbirinden ilginç çalışmalar görücüye çıktı.