BÜYÜKŞEHİR'İN YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

BÜYÜKŞEHİR'İN YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, okulların tatile girmesiyle öğrencilerin boş zamanlarını iyi değerlendirmesi amacıyla açtığı ‘Yaz Spor Okulları’na kayıtlar başladı.

Etik değerlere sahip sporcuların yetişmesi, sporun yaygınlaşması ve yaşam biçimi haline getirilmesi için açılan spor okulunda çocuklar ücretsiz faydalanacak.

11 ayrı spor merkezinde verilecek spor eğitiminde öğrencilere takım ruhuyla paylaşma, yeteneklerini geliştirirken kişisel gelişim içerikli eğitsel oyunlar ve gezilerle keyifli bir yaz tatil geçirmeleri hedefleniyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla 02 Temmuz ve 01 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek spor eğitimlerinde, 7-14 yaş grubu arasındaki çocuklar faydalanabilecek.

Kort tenisi, voleybol, basketbol, badminton, atletizm, yüzme, güreş, karate, taekwondo, judo, futbol gibi alanlarda eğitim verilecek etkinliklere http://www.gantep.bel.tr / www.gaziantep.com.tr adresinden başvuru yapılıyor.

Ayrıca, etkinlik hakkında bilgi almak isteyenler Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğünün 0342 232 4606 – 0535 963 4503 nolu telefonunu arayabilecekleri belirtildi.

Bu Haber 2018-06-13 13:20:11 Tarihinde Eklenmiştir.

• GÜZELYURT KONUTLARINDA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi,  Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,