ÇELED UŞAGLAR İLÇELERDE TİYATROSEVERLERLE BULUŞACAK

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı işbirliğiyle Çeled Uşaglar Tiyatrosu, "Gaderigaragol" adlı oyununu ilçelerde tiyatroseverlerin beğenisine sunacak.

Oyuncu Orhan Uslu önderliğinde gönüllü oyuncularla 2009'da kurulan "Çeled Uşaglar" (Yaramaz Çocuklar) adlı tiyatro grubu, Antep şivesini sahneye taşıyarak yaşatmaya çalışıyor.

Gaziantep'in kültür, sanat ve sosyal hayatının sahneye aktarıldığı "Gaderigaragol" adlı oyunda, kente yeni atanan bir polisin, göreve başladığı ilk gün başından geçenler mizahi bir dille anlatılıyor.

Orhan Uslu'nun kaleme aldığı ve yönetmenliğini üstlendiği oyunda, kalabalık oyuncu grubu rol alıyor.

Oyun, 9 Ağustos Çarşamba günü (yarın) saat 20.30'da Oğuzeli Belediyesi Kültür ve Kongre Salonu'nda izlenebilecek.

Bu Haber 2017-08-08 16:28:02 Tarihinde Eklenmiştir.

• BAŞKAN ŞAHİN, İLK ORUCUNU VATANDAŞLARLA İFTAR ÇADIRINDA AÇTI

Başkan Şahin, gün boyu yoğun bir mesainin ardından Ramazan Ayı’nın ilk iftarını, iftar çadırında yaptı, saatler 19.39’u gösterdiğinde vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. ŞAHİN: KARDEŞLİK SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİK Başkan Fatma Şahin, 11 ayın sulta

• BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLERE DOKUNMAYI BAŞARDI

Toplam 28 etkinliğin düzenlendiği projeyle, Hatay, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’ya gezi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’yı ziyaret etme fırsatı bulan öğrenciler, devletin üst düzey y

• BÜYÜKŞEHİR İLE UNICEF ARASINDA 2018-2019 ORTAK ÇALIŞMA PROTOKOLÜ İMZALANDI

Dezavantajlı çocukların korunması, gelişim ve katılım haklarından yararlanabilmelerinin güçlendirilmesi amacıyla, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve UNICEF tarafından yürütülen İşbirliği Programı kapsamında 2018-2019 dönemi çalışma

• BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN MÜJDEYİ VERDİ

Gaziantep'in Nizip ilçesine bağlı Belkıs köyü sınırlarındaki Zeugma Antik Kenti'nden yurt dışına kaçırılan ve bugün kentin önemli simgelerinden biri haline gelen "Çingene Kızı" mozaiğinin kayıp parçaları, yıllar sonra evine dönecek.