ÇINARLI KİTAP KAFE'DE YAZAR SÖYLEŞİLERİ

ÇINARLI KİTAP KAFE'DE YAZAR SÖYLEŞİLERİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gaziabel A.Ş.’ye bağlı olarak hizmet veren Çınarlı Kitap Kafe’de yazar imza günleri ve söyleşi etkinlikleri yapıldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Gazikültür A.Ş. ile Serencam Yayınlarının organize etği etkinliğe, Serencam Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Gülşen Gazel, Gaziantep Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Muammer Karadeniz, Şair Mustafa Kaya ve Hasan Kökmen katldı.

Yazar ve şairler, dinleyicilere kitaplarının hikayelerini anlatrken yazı hayatna başlama süreçlerinden de bahsetler. Söyleşide, Muammer Karadeniz, “Kıyametn İzinde Kutsal Taç” isimli romanının yazılma serüvenini, Gülşen Gazel roman yazarlığını, Mustafa Kaya şiir sanatnı, Hasan Kökmen ise meslek ve yazı hayat üzerine konuşmalar yaptı. Dinleyenlerin sorularını da yanıtlayan yazar ve şairler, etkinlik sonunda katlımcılara kitaplarını imzaladılar.

Serencam Yayınları adına programın organizesinde yer alan Gülşen Gazel, Kitap Kafe’nin fonksiyonuna uygun bir şekilde kültür ve edebiyata hizmet eder bir şekilde kullanılmasından dolayı duydukları memnuniyet dile getrirken, Gazi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Prof. Halil İbrahim Yakar, bu tarz etkinliklerin Gaziantep’te daha büyük mekanlarda, daha kalabalık katlımlarla artarak devam edeceğini, söyleşilerin bundan sonra periyodik olarak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı diğer Kitap Kafelerde de yapılacağını dile getirdi.

Bu Haber 2018-08-03 10:40:59 Tarihinde Eklenmiştir.

• GÜZELYURT KONUTLARINDA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi,  Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,