DÜZBAĞ İNŞAATINDA ÇALIŞMALARIN YÜZDE 55'LİK KISMI TAMAMLANDI

DÜZBAĞ İNŞAATINDA ÇALIŞMALARIN YÜZDE 55'LİK KISMI TAMAMLANDI

Gaziantep’in 2050 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan “Düzbağ Projesi” nde çalışmaların yüzde 55’lik kısmının tamamlandığı, diğer çalışmaların ise devam ettiği açıklandı.

Dev projede şuana kadar aralıksız olarak devam eden inşaat çalışmaları neticesinde; isale hattında 75 bin metre  2 bin 600 mm çaplı boru döşenmiş olup  projenin yüzde 55’lik kısmının tamamlandığını vurgulayan GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Söznmezler, şehre cazibeli su temini için büyük öneme sahip olan 3 bin 600 metre "Düzbağ Tüneli"nde ise kazı çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Göksu Nehri'nden membaa kalitesindeki suyun alınmasına hizmet edecek olan Regülatör-Terfi Merkezi-Yükleme Havuzu gibi büyük sanat yapılarının temel kazıları bittiğini aktaran Sönmezler, yapıların beton çalışmalarına başlandığını belirtti.

Sönmezler, “Dev projenin 2018 yılı sonlarında tamamlanması ile Gaziantepli hemşerilerimiz kaynak suyu kalitesindeki suya kavuşabilmesi için GASKİ, DSİ, ve yüklenici firmammız dikkat ve titizlikle çalışmalarını yürütüyor” dedi.

Bu Haber 2018-06-12 10:07:26 Tarihinde Eklenmiştir.

• GÜZELYURT KONUTLARINDA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi,  Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,