EROL KAYA’DAN BÜYÜKŞEHİR’İN PROJELERİNE TAM NOT

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, yerel yönetim çalışmalarını incelemek üzere geldiği Gaziantep’te Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile bir araya geldi.

Sabah kahvaltı ile başlayan ziyaret programı daha sonra Büyükşehir Belediyesi’nin vizyon projelerini gezmesiyle devam etti. Kaya, Büyükşehir Belediyesi'nin projeleri sadece Gaziantep’e değil Türkiye’ye örnek olabilecek projeler olduğunu vurguladı.

GAZİANTEP BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Başkan Şahin’in makamında brifing ile devam eden ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Kaya, AK Parti ailesinin belediyeciliği çok önemseyen bir aile olduğunu söyledi. Genel Başkanı ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi hayatına belediye başkanlığı ile başladığını anımsatan Kaya, “Dolaysıyla bizim belediyelerimizin çalışma tempoları, yola çıktıkları nokta ve geldikleri noktalar ile yaptıkları hizmetler bizim için önemli. Gaziantep ise bizim için başka bir öneme sahip. Gaziantep’in ayrıca bir özelliği daha var, Türkiye’nin ve belki de dünyanın önemli mülteci kentlerinden birisi. En çok göç alan kentlerinden birisi. Bu şehirde insanı boyutu ile ilgilenen Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’e, valimize, tüm belediye başkanlarımıza, sivil toplum örgütlerine ve Gaziantep halkına gösterdikleri bu kadirşinaslıktan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

GAZİANTEP'İ TÜM ŞEHİRLERE ÖRNEK GÖSTERİYORUZ

Kendileri için belediyelerin yaptığı hizmetlerin de önemli olduğunu aktaran AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, belediyelerin dünden bugüne yaptığı hizmetleri değerlendirdiklerini belirtti. Bu çerçevede Gaziantep’e her geldiğinde Gaziantep’in bir adım daha ileride olduğunu gördüğünü belirten Kaya, “Gaziantep Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşümünü gerçekleştirdiği bir yer. Bu kentsel dönüşümü her yerde örnek gösteriyorum. Aynı zamanda Gaziantep şehirde olan baskıyı azaltmak için şehrin çevrelerinde yeni yerleşim kuran önemli kentlerimizden birisi. Yeni toplu konut alanları, yeni uydu kent alanları, yeni şehirler kurulması anlamında önemli bir şehir” diye konuştu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyelerinin mükemmel denilecek şekilde uyum içinde çalışma yaptığını dile getiren Kaya, bu doğrultuda Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin ve ekibine teşekkür etti.

Kaya, siyasetin belediyecilik ile buluştuğunu ve hizmete dönüştüğünü, hem hükumet yatırımlarının hem de yerel yatırımlarının birleşerek bir hizmete dönüştüğünü sözlerine ekledi.

Şahin, ziyaret sonrası Kaya’ya Gaziantep’e has el yapımı rahle hediye etti.

Bu Haber 2017-08-10 12:13:00 Tarihinde Eklenmiştir.

• ANTEPFISTIĞI FESTİVAL KORTEJİNE ÜNLÜ YAĞMURU

Gaziler Caddesi’nden başlayan korteje, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra Türk sinemasının önemli isimlerinden Hül

• “ANTEPFISTIĞI FESTİVALİ” TARLADA HASAT İLE BAŞLADI

Hasat için köye giden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, tarlada fıstık toplayan işçiler ile birlikte fıstık topladı. Renkli görüntülerin yaşandığı fıstık hasadında Gaziantep yöresine ait halk oyunları ve Barak türk&u