GASKİ ÇALIŞANLARI TİYATRO KURUP OYUN SAHNELEDİ

GASKİ ÇALIŞANLARI TİYATRO KURUP OYUN SAHNELEDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren  Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi (GASKİ) Genel Müdürlüğü, rutin altyapı çalışmalarının yanı sıra çalışan personele sanatsal ve kültürel etkinlik yapmayı da ihmal etmiyor. GASKİ Genel Müdürlüğü, bünyesinde 13 kişiden oluşan tiyatro ekibi kurup oyun sahneledi.

Yaklaşık bir yıl önce kurulan tiyatro ekibi önceki gün ilk oyununu sahneledi. Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen “Bir Dolap Hikayesi” ile izleyicinin karşısına çıktı.

Salonun tamamını dolduran izleyici karşısında başarılı bir oyun ortaya koyan tiyatro ekibini GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler de tebrik etti. Oyunu beğendiğini ifade eden Sönmezler, tiyatro ekibini ‘Teşekkür Belgesi’ ile ödüllendirdi.

GASKİ Genel Müdürlüğü olarak çalışan personelin kültürel birikimini arttırmak, onların gelişimine katkı ve destek vermek istediklerini belirten Sönmezler, mesai harici zamanlarını en iyi şekilde değerlendirebilecekleri aktiviteleri düzenlediklerini söyledi.

Tiyatronun da içinde bulunduğu sanatsal faaliyetlerin kentin entelektüel hafızasında büyük bir boşluğu doldurduğunu belirterek, “Aslında GASKİ Genel Müdürlüğü bir altyapı kuruluşu fakat biz sanatın her dalı ile ilgileniyoruz  ve ilk adımı tiyatro ile attık. Çalışma arkadaşlarımın başarısından gurur duyuyorum. Diğer sanat dallarında da siz değerleri izleyenlerin karşısında olacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Sönmezler, izleyici tarafından da beğeni ile izlenen tiyatro ekibinin bundan sonra da kültürel ve sanatsal çalışmalar yapacağını belirtti.

Bu Haber 2018-01-12 10:15:34 Tarihinde Eklenmiştir.

• GÜZELYURT KONUTLARINDA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi,  Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,