GASKİ, ISO 9001 BELGESİNİ YENİLEDİ

GASKİ, ISO 9001 BELGESİNİ YENİLEDİ

2010 yılında TSE’den TS EN ISO 9001: 2008 standardından belgeyi alan Gaziantep Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (GASKİ) mevcut belgesini bir kez daha yeniledi.

2015 yılında güncellemesi yapılan kalite standardının yeni versiyonuna geçiş işlemlerini tamamlayan GASKi Genel Müdürlüğü, TS EN ISO 9001:2015 belgesini almaya hak kazandı.

GASKİ Genel Müdürlüğü hizmet binasında yapılan tören ile TSE Güneydoğu Bölge Müdürü Rıza Okumuş tarafından GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler’e TS EN İSO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi takdim edildi.

Kalitenin bir ekip işi olduğunu ifade eden GASKİ Genel Müdürü Hüseyin Sönmezler, günden güne çıtayı yükselteceklerini ifade etti. Sönmezler, Kalite yönetim sistemi ilgili yönetmelik ve mevzuatlar çerçevesinde, sürekli gelişme ve iyileştirmeyi sağlamanın temel kalite politikaları olduğunu da söyledi.

Bu Haber 2018-11-08 15:25:21 Tarihinde Eklenmiştir.

• BAŞKAN ŞAHİN, İSLAHİYE'DE HALKA SESLENDİ

ŞAHİN: İSLAHİYE’Yİ ÇOK ÖZEL SEVİYORUZ Başkan Fatma Şahin, “Bu soğuk geceyi kalbiyle ısıtan İslahiyelilere şahit ol yarabbi, bu güzelliği 31 Martta destana çevireceğiz. 31 Martta bu kalabalık yeni bir zaferin işareti olacak, İslahiye

• TÜRKİYE'DE, AVM YIKIP MEYDAN YAPAN TEK BÜYÜKŞEHİR!

KİTAP KAFE VE MEYDAN YAPILDI Şehrin göbeğindeki Alışveriş Merkezi’ni (AVM) yıkarak onun yerine meydan ve meydan içerisine kitap kafe kuran tek belediye olma özelliğini taşıyan Büyükşehir Belediyesi, eğitime katkı sunmak için 2014-201

• ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN ÖZEL SERGİ!

Mutlu Kafe’de açılan el işleri sergisi, Hacı Lütfiye Şireci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ne giden özel eğitim öğrencilerinin becerilerini yansıttı, birbirinden ilginç çalışmalar görücüye çıktı.

• BAŞKAN ŞAHİN, SOSYAL PROJELERİYLE GÖZ DOLDURDU

SOSYAL HAYATIN HER NOKTASINA DOKUNULDU Şehirde yaşayan 1 milyon genci sahiplenen Büyükşehir Belediyesi, madde bağımlılığıyla mücadele çalışmaları kapsamında uyuşturucunun yoğun kullanılan mahalleleri taradı, aileler uzman ekipler tarafından bilin