GASMEK PERSONELİNE "HİJYEN" EĞİTİMİ

GASMEK PERSONELİNE "HİJYEN" EĞİTİMİ

GASMEK bünyesindeki çalışanları daha etkin ve verimli bir yapıya kavuşturulması amacıyla dönem dönem eğitimler veriyor.

Bu doğrultuda; İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığı tarafından Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı GASMEK birimine verilen eğitimde özetle şu konulara anlatıldı:

“Hijyen, hijyen eğitimi yönetmeliğine göre her işin özelliğine göre çalışanların kendi ve halk sağlığını tehlikeye sokmayacak biçimde hizmet vermesini sağlamak amacıyla yapılacak uygulamaların ve alınan temizlik önlemlerinin bütünü olarak tanımlanmıştır. Genel anlamda ise hijyen, sağlıklı bir yaşam için yapılan faaliyetlerin ve alınan önlemlerin tümüdür”.

Hijyen Eğitimi Yönetmeliğine göre, özellikle gıda üretimi ve satışı yapılan işyerlerinde, hijyen eğitimi almayan kişilerin çalışmasının yasak olduğu ifade edilen eğitimde; belediye çay ocağı ve gıda üretim merkezlerinde çalışanların daha hijyen ve dikkatli olmaları tavsiye edildi.

Bu Haber 2018-12-11 09:16:12 Tarihinde Eklenmiştir.

• KÖY OKULLARI TİYATRO İLE BULUŞUYOR

Bu bağlamda son 4 yılda 73 okulda 12 bin öğrenciyi tiyatro ile buluşturan Büyükşehir Belediyesi, eğitimin yanı sıra kültürel hizmetlerini de devam ettiriyor.   Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ve Gazian

• BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN BAYRAMI HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

ULAŞIM ÜCRETSİZ OLACAK Büyükşehir Belediyesi'nin "Bayramda Ücretsiz Otobüs Yolcuğu" uygulaması kapsamında bu yıl da 3 günlük Ramazan Bayramı süresince devam edecek. Vatandaşların, rahat ve ulaşım sorunu olmadan mezarlık ve akraba ziy