GAZİANTEP SANAT MERKEZİ KÜTÜPHANESİ HİZMETE GİRDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin “Gaziantep Sanat Merkezi Kütüphanesi”de hizmet vermeye başladı.

Sanayi, ticaret, turizm, tarih ve gastronomi kenti Gaziantep’in eğitim, araştırma ve okuma oranını yükseltmek için kent genelinde her yaştan vatandaşın faydalanacağı, fiziksel koşulları ile hizmet kalitesinin arttırıldığı kitap evleri ve kütüphanelerin sayısını artırmaya yönelik çalışan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda restorasyonuyla dikkat çeken kültür merkezinin içerisinde de bir kütüphane oluşturdu.

Her yaştan vatandaşın faydalanabileceği kütüphaneye özellikle öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Haftanın 5 günü 08.00-17.00 ve Cumartesi öğlene kadar açık olan kütüphane projesiyle etüt merkezi sıfatından kurtulup daha çok okuma alışkanlığı kazandırmak ve halkın bilinçlendirilmesi hedefleniyor.

Verilen hizmet ve eğitimlerden oldukça memnun kalan vatandaşlar, yetkililere teşekkür etti.

Öte yandan ücretsiz hizmet veren kütüphaneden kitap ödünç almak isteyen vatandaşlar kimlik fotokopileriyle başvuru yaparak üye olabilirler.

Bu Haber 2017-01-11 11:55:44 Tarihinde Eklenmiştir.

• UMUDA REKOR BAŞVURU

Sağlık Bakanlığı'nın desteği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı ve Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği işbirliğiyle açılan ‘Tüp Bebek Merkezi’ne başvuranların sayısı 2 bin 582’ye ulaştı. Başvuru yapanlardan 600 kadın muayene olurken, bin

• GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OYUN VE OYUNCAK MÜZESİ

Gaziantep’te eskiden sokak aralarında, köylerde oynanan grup oyunları, yapılan oyuncaklar şimdi Gaziantep Oyun ve Oyuncak Müzesi’ndeki atölye çalışmalarıyla yeniden yaşatılıyor. Unutulmaya yüz tutmuş yöresel oyunlar ve oyuncak kültür