GAZİANTEPLİLER, MEZARLIK KAVŞAĞI'NDAN MEMNUN

GAZİANTEPLİLER, MEZARLIK KAVŞAĞI'NDAN MEMNUN

Mezarlık Kavşağı Köprüsü genişletme çalışmalarını tamamlayarak Kurban Bayramı öncesi trafiğe açan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların memnuniyetini kazandı, D–400-İpekyolu’nda trafik akışını sağladı.

Özellikle Mezarlık Kavşağı Köprüsü genişletme çalışmalarında Gaziray-Metro yolunu asfaltlayarak 4 ay boyunca trafik akışını servis yoluyla sağlayan Büyükşehir, D–400-İpekyolu aksını kullanan sürücüleri  mağdur etmeden güçlü bir ekiple profesyonel bir iş çıkarttı, Gazianteplilerin alkışını aldı.

Mezarlık Kavşağı Köprüsünü kullanan sürücüler, konuyla ilgili şunları bildirdi: “D–400-İpekyolu üzerinde yer alan Mezarlık Kavşağı, hem şehirlerarası hem de kent merkezinde yer alan önemli bir ulaşım koridorudur, burası şehrin kalbi, bu noktada trafik akmazsa şehir trafiği felç olur. Yıllardır, bu bölge, dini bayramlar öncesinde tıkanırdı, İstanbul trafiğine aratmazdı. Profesyonel bir çalışma sonucunda insanları mağdur etmeden Mezarlık Kavşağı Köprüsü genişletme çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir, büyük bir işin altına imza attı, inanın bizler burada çalışma olup olmadığını fark etmedik, modern bir kavşağa kavuştuk. Araç sayısının her yıl arttığı şehrimizde geniş yollara ve böylesi kavşaklara ihtiyaç var. Kent trafiğini rahatlatan mezarlık kavşağı, Gazianteplileri trafiğin karmaşasından kurtardı. Trafik akışkanlığı sağlandı, trafikte bekleme süresi azaldı. Çok memnunuz. Gerçekten gösterişli, prestijli, modern bir kavşağı şehre kazandıran yetkililerden Allah razı olsun. Büyükşehir Belediyesi, kentin vizyonuna yakışır, standartlara uygun Avrupai bir kavşak yaptı, emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.”

Bu Haber 2018-09-12 11:16:53 Tarihinde Eklenmiştir.

• GAZİANTEPLİLER, MEZARLIK KAVŞAĞI'NDAN MEMNUN

Ulaşımda aldığı önemli kararlarla değişim ve dönüşümün mimarı olan Büyükşehir Belediyesi, Gazianteplileri trafiğin karmaşasından kurtarmak amacıyla yürüttüğü kavşak çalışmalarıyla takdir topladı. Özellikle

• BÜYÜKŞEHİR, GÖLGELİK KAVŞAĞI'NI REVİZE ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehir içi trafiğini rahatlatan önleyici tedbirlerle kente nefes aldırmaya devam ediyor. Trafiğin sıkışık olduğu bölgelere yönelik çalışmalar yürüten Büyükşehir, tüm d