GAZİANTEP'TE ORHAN HAKALMAZ RÜZGARI ESTİ

GAZİANTEP'TE ORHAN HAKALMAZ RÜZGARI ESTİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Ramazan Etkinlikleri” kapsamında Türk Halk Müziği Sanatçısı Orhan Hakalmaz, sevenleriyle buluştu. Konsere yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, hafta sonunu dolu dolu geçirdi. Konserde sanatçı, seslendirdiği türkülerle, konser alanına gelen kalabalığı coşturdu.

Büyükşehir Belediyesi, Türk Halk Müziğinin güçlü sesini ağırladı. Ramazan’ın 25’inci gününde Orhan Hakalmaz’la Festival Park’ta buluşan Gaziantepliler, doyumsuz bir gece yaşadı. Hacivat ile Karagöz oyunuyla eğlenen, Kur'an-ı Kerim tilavetini dinleyen vatandaşlar, sahneye çıkan Türk Halk Müziği sanatçısıyla unutulmaz bir gece geçirdi.

Hakalmaz rüzgarıyla coşan kalabalık, sanatçının seslendirdiği türkülere eşlik etti. Söylediği birbirinden güzel türkülerle izleyenlere parmak ısırtan Hakalmaz, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Performansıyla tam not alan sanatçı, gördüğü ilgiden memnun kaldı.

Bu güzel ramazan akşamında kendisini sevenleriyle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibine teşekkür eden Hakalmaz, bu gece Gaziantep’in daha güzel olduğunu söyledi.

Gaziantepli insanların sıcaklığını şehre indiği andan itibaren hissetmeye başladığını aktaran Hakalmaz, yemekleriyle, sanayisiyle, üretkenliğiyle ve çalışkanlığıyla Gazianteplilerin markalaştığını bildirdi.

Gaziantep’te bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Hakalmaz, kendisine gösterilen ilgiden çok memnun kaldığını, şehirden ayrılırken güzel anılarla ayrılacağını söyledi.

Konserin ardındanTürk Halk Müziği Sanatçısı Orhan Hakalmaz’a günün anısına çiçek verildi.

Bu Haber 2018-06-10 14:33:15 Tarihinde Eklenmiştir.

• GÜZELYURT KONUTLARINDA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi,  Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,