GAZİŞEHİR GAZİANTEP TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMI EUROLEAGUE C GRUBUNDA NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDU

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Basketbol Süper Liginde mücadele eden Gazişehir Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Yunanistan’da düzenlenen EuroLeague-3 grup maçlarından ‘grup şampiyonu’ oldu.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Basketbol Süper Liginde Gaziantep’i başarılı bir şekilde temsil eden Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, aynı başarısını yurt dışında da tekrarladı.

EuroLeague-3 C grubu ikinci maçında Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı rakibi Polonya’nın IKG Koncantin takımını 86–36, üçüncü maçında Yunanistan’ın Megas Alexsandros94 takımını 76–31 Gazişehir, dördüncü maçında Fransa’nın Marsilya takımını 66–50 mağlup ederek namağlup grup şampiyonu oldu.

Antrenör Muharrem Karakafa, yaptığı açıklamada, “İlk kez Avrupa kupalarına katılmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. Süper Lig’de elde ettiğimiz başarıyı Avrupa kupalarında da gösterdik. Çok güzel maçlar çıkardık. Ekip ruhu ile mücadele ederek ilk etapta başarılı bir turnuva geçirdi. Gaziantep’te başarılı çalışmalar yapmıştık. Bu çalışmaların karşılığını burada aldık. Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımızın başarılı olması için maddi ve manevi olarak ellerinden gelen gayreti gösteren Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’e ve Gazişehir Gaziantep Kulüp Başkanımız Adil Konukoğlu’na teşekkür ediyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Takımın Genel Menajeri Ramazan Taşkın ise, takım halinde önemli bir başarıya imza attıklarını ifade etti. Taşkın, sporda başarının ekip halinde olacağını, bunu da kendilerini gerçekleştirdiklerini ve başarıya ulaştıklarını belirtti. Ramazan Taşkın, Yunanistan’dan grup şampiyonu olarak döndüklerini ve Türkiye’yi İspanya’daki  ‘finallerde temsil edeceklerini söyledi.

Bu Haber 2019-03-10 15:09:59 Tarihinde Eklenmiştir.

• CUMHURBAŞKANI, BÜYÜKŞEHİR PROJELERİNDEN ÖVGÜYLE BAHSETTİ

ERDOĞAN: ANTEP’TEN ŞANINA ÜNÜNE YAKIŞIR BİR REKOR BEKLİYORUM Belediye başkan adaylarının tanıtıldığı mitingde kapalı havaya rağmen miting alanının dolduran Gazianteplilere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazi şehre yapılan yatırımlar hakkında bi

• BAŞKAN ŞAHİN, İSLAHİYE'DE HALKA SESLENDİ

ŞAHİN: İSLAHİYE’Yİ ÇOK ÖZEL SEVİYORUZ Başkan Fatma Şahin, “Bu soğuk geceyi kalbiyle ısıtan İslahiyelilere şahit ol yarabbi, bu güzelliği 31 Martta destana çevireceğiz. 31 Martta bu kalabalık yeni bir zaferin işareti olacak, İslahiye

• TÜRKİYE'DE, AVM YIKIP MEYDAN YAPAN TEK BÜYÜKŞEHİR!

KİTAP KAFE VE MEYDAN YAPILDI Şehrin göbeğindeki Alışveriş Merkezi’ni (AVM) yıkarak onun yerine meydan ve meydan içerisine kitap kafe kuran tek belediye olma özelliğini taşıyan Büyükşehir Belediyesi, eğitime katkı sunmak için 2014-201

• ÖZEL ÖĞRENCİLERDEN ÖZEL SERGİ!

Mutlu Kafe’de açılan el işleri sergisi, Hacı Lütfiye Şireci Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’ne giden özel eğitim öğrencilerinin becerilerini yansıttı, birbirinden ilginç çalışmalar görücüye çıktı.