HAYVANAT BAHÇESİ CUMARTESİ GÜNÜ ÜCRETSİZ OLACAK

Sudan'dan getirilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aslanlarını görmek isteyenler için hayvanat bahçesi girişleri, Cumartesi gün boyu ücretsiz olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sudan Cumhurbaşkanı Ömer Hasan El-Beşiri tarafından hediye edilen 4 yavru aslan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi yetkilileri ve bakıcılarından oluşan heyet tarafından Sudan'dan alınarak, özel uçakla Gaziantep'e getirilmişti. Gaziantep'teki yeni yuvalarına yerleştirilen aslanlar, yarın (Cumartesi) sabah saat 10.30'da düzenlenecek programla kamuoyuna tanıtılacak.

Gaziantep Büşükşehir Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edilen aslanları görmek isteyenler için Hayvanat Bahçesi girişleri gün boyu ücretsiz olacak. Girişlerin ücretsiz olan hayvanat bahçesine gelenler, dünyanın dördüncü, Avrupa'nın üçüncü, Türkiye'nin ise en büyüğü olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’ni gezme imkanı da bulacak.

Bu Haber 2018-01-12 19:42:30 Tarihinde Eklenmiştir.

• ÇOCUKLAR YAZAR BESTAMİ YAZGAN İLE BİR ARAYA GELDİ

• BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÖPRÜSÜ TRAFİĞE AÇILDI

Önceki gün, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve beraberindeki heyet, yeni köprüde incelemelerde bulundu. Yaklaşık 27 yıl önce Büyükşehir Belediyesi karşısına

• BÜYÜKŞEHİR, UYUŞTURUCUYA YÖNELİK ÖNLEYİCİ TEDBİRLER İÇİN SAHADA