HAYVANAT BAHÇESİ CUMARTESİ GÜNÜ ÜCRETSİZ OLACAK

HAYVANAT BAHÇESİ CUMARTESİ GÜNÜ ÜCRETSİZ OLACAK

Sudan'dan getirilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aslanlarını görmek isteyenler için hayvanat bahçesi girişleri, Cumartesi gün boyu ücretsiz olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sudan Cumhurbaşkanı Ömer Hasan El-Beşiri tarafından hediye edilen 4 yavru aslan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi yetkilileri ve bakıcılarından oluşan heyet tarafından Sudan'dan alınarak, özel uçakla Gaziantep'e getirilmişti. Gaziantep'teki yeni yuvalarına yerleştirilen aslanlar, yarın (Cumartesi) sabah saat 10.30'da düzenlenecek programla kamuoyuna tanıtılacak.

Gaziantep Büşükşehir Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edilen aslanları görmek isteyenler için Hayvanat Bahçesi girişleri gün boyu ücretsiz olacak. Girişlerin ücretsiz olan hayvanat bahçesine gelenler, dünyanın dördüncü, Avrupa'nın üçüncü, Türkiye'nin ise en büyüğü olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’ni gezme imkanı da bulacak.

Bu Haber 2018-01-12 19:42:30 Tarihinde Eklenmiştir.

• GÜZELYURT KONUTLARINDA SATIŞLAR DEVAM EDİYOR

Göçle beraber artan konut sıkıntısını gidermek amacıyla toplu konut projelerini hızlandıran Büyükşehir Belediyesi,  Aydınlar, Seyrantepe ve Güzelyurt mahallelerini kentsel dönüşüm projesi kapsamına aldı, bu alanları toplu

• 450 ÇOCUK, UÇURTMA ŞENLİĞİ'NDE BULUŞTU

Alleben Göleti’nde gerçekleştirilen 2’nci Uçurtma Şenliği’nin açılışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, “Çok güzel görünüyorsunuz, keyifli anlar yaşı

• OKUMANIN BÜYÜSÜ GAZİANTEP'İ SARACAK

CNR Holding kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık tarafından organize edilen CNR Gaziantep Kitap Günleri'ne 100'ün üzerinde yayınevi, 200 markasıyla katılacak. Organizasyonda çocuklara ve gençlere yönelik özel etkinlik alanları oluşturulacak.

• MUHTARLIK KUPASINI NİZİPSPOR İKİNCİ KEZ KAZANDI

Final maçının başlama vuruşunu yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, muhtarlar için akademi açtıklarını söyledi. Yöneticini kendini iyi yetiştirmesi ve dünyada olup bitenleri takip etmesi gerektiğini ifade eden Şahin,