HAYVANAT BAHÇESİ CUMARTESİ GÜNÜ ÜCRETSİZ OLACAK

Sudan'dan getirilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın aslanlarını görmek isteyenler için hayvanat bahçesi girişleri, Cumartesi gün boyu ücretsiz olacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Sudan Cumhurbaşkanı Ömer Hasan El-Beşiri tarafından hediye edilen 4 yavru aslan, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi yetkilileri ve bakıcılarından oluşan heyet tarafından Sudan'dan alınarak, özel uçakla Gaziantep'e getirilmişti. Gaziantep'teki yeni yuvalarına yerleştirilen aslanlar, yarın (Cumartesi) sabah saat 10.30'da düzenlenecek programla kamuoyuna tanıtılacak.

Gaziantep Büşükşehir Belediyesi tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hediye edilen aslanları görmek isteyenler için Hayvanat Bahçesi girişleri gün boyu ücretsiz olacak. Girişlerin ücretsiz olan hayvanat bahçesine gelenler, dünyanın dördüncü, Avrupa'nın üçüncü, Türkiye'nin ise en büyüğü olan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi’ni gezme imkanı da bulacak.

Bu Haber 2018-01-12 19:42:30 Tarihinde Eklenmiştir.

• -GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAYVANAT BAHÇESİ REKOR KIRDI

Gazianteplilerin yanı sıra çevre il ve ilçelerden gelenler, hayvanat bahçesinin girişinde uzun araç kuyrukları oluşturdu. Kalabalığa rağmen aileleriyle hayvanat bahçesine giren çocuklar, zürafa, fil, aslan, kaplan, ayı, deve kuşu, zebra, fl

• GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HAYVANAT BAHÇESİ’NDE ÖZEL BİR GÜN

“Burç Ormanı Doğal Hayatı Koruma ve Rekreasyon Projesi” kapsamında, Burç Ormanı içerisinde 1000 dönüme kurulan Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi, fil "Gabi"ye özel bir güne ev sahipliği yaptı. İsrail’de bul