KIŞ MEVSİMİNDE KAZI ÇALIŞMASI YAPMIYOR

Çalışmalarını vatandaş odaklı yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını bunga göre gerçekleştiriyor.

Önceki gün Altyapı Koordinasyon Merkezi (AYKOME)’nde aldığı karar ile 3 ay (kış mevsiminde) süreyle kazı çalışması yapmayacak. 2016 yılının 8. Genel Kurulu toplantısını Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aslan’ın başkanlığında gerçekleştiren AYKOME, burada bir takım kararlar aldı.

Toplantıya il genelinde altyapı çalışmaları gerçekleştiren kurumların temsilcileri ile Büyükşehir Belediyesi temsilcileri katıldı. Toplantıda 2016 yılının değerlendirilmesinin ardından gündemde yapılması düşünülen altyapı yatırımları görüşüldü.

Toplantıda en önemli gündem maddelerinden birsinin belediyenin kış aylarında yapacağı kazı çalışmaları oldu. Belediye yetkilileri, kış aylarında vatandaşın sıkıntı çekmemesi için kazı yapmama kararı aldı. Şenir genelinde arızalar hariç 3 ay kazıların durdurulması kararı alındı.

Toplantıda ayrıca, Karayolları Bölge Müdürlüğü’nin yapacağı Beylerbeyi ve Yeşilvadi bölgelerindeki köprülü kavşakların altyapı imalat durumları da ele alındı.

Şehride yapımı devam eden çalışmaların Perilikaya Bölge Hastanesi ve Karataş’taki Şehir Hastanesi için gerekli olan yol ve altyapı imalatlarının hızlandırılması ile ilgili kararlar da alındı.

Bu Haber 2017-01-03 12:04:39 Tarihinde Eklenmiştir.

• “GELECEĞİN İÇİN SEN DE PEDALLA” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

• TEOG SINAVI’NDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLER ALMANYA’YA GİTTİ

Almanya’nın Ludwigshafen şehriyle yaklaşık 5 yıldır devam eden “Öğrenci Değişimi ve Gençlik Kampı” Projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe, TEOG Sınavı’nda başarılı olan devlet okulu öğrencileri katılıyor. Öğrenciler, etkinliğe katılım

• BASIN AÇIKLAMASI