MEZARLIK KAVŞAĞININ YAPIMINA BAŞLANDI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleri ve Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün yapımını üstlendiği ‘Mezarlık Köprülü Kavşağı’nın yapımına başlandı.

2017 yılı içerisinde Yeşilvadi ve Beykent Köprülü Kavşyağı’ndan sonra Mezarlık Köprülü Kavşağın yapımı için ön ayak olan Büyükşehir Belediyesi, üç kavşağı da 2018 yılında hizmete geçirmeyi planlıyor.

İpekyolu (D-400 Karayolu) üzeri Dülükbaba Kavşağı ile Mezarlık Köprülü Kavşağı arasında yapılacak olan yol genişletme ve “Mezarlık Kavşağı” üst yapım işi çalışmaları sebebiyle trafik akışı 22 Nisan tarihinden itibaren kontrollü olarak sağlanacak.

Bu nedenle; Adana ve Kahramanmaraş istikametinden gelip Nizip istikametine ile Şanlıurfa ve Nizip istikametinden gelip Osmaniye istikametine gitmek isteyen ağır vasıta araçlarının (TIR, kamyon ve tanker vb.) Şehirgösteren Kavşağı ile Mezarlık Kavşağı arasında yol genişletme çalışması yapılması sebebiyle  çevre yolunu veya otoyolu kullanmaları gerekiyor.

Ayrıca; sanayi bölgelerine personel ve işçi taşımacılığı yapan “S” plakalı veya özmal araçların, Şehirgösteren Kavşağı ile Mezarlık Kavşağı arasında kalan D-400 karayolunu kullanmalarına izin verilmiyor. Bu yolları kullanan sürücülerinin mağdur olmamaları için Dülükbaba Kavşağı ile Çimento Kavşağı’ndan alternatif servis güzergahlarını kullanmaları gerekiyor.

Vatandaşların ve araç sürücülerinin mağdur olmaması için trafik işaret ve yönlendirmelere riayet etmeleri gerekmektedir.

Bu Haber 2017-04-21 11:02:04 Tarihinde Eklenmiştir.

• “GELECEĞİN İÇİN SEN DE PEDALLA” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

• TEOG SINAVI’NDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLER ALMANYA’YA GİTTİ

Almanya’nın Ludwigshafen şehriyle yaklaşık 5 yıldır devam eden “Öğrenci Değişimi ve Gençlik Kampı” Projesi kapsamında düzenlenen etkinliğe, TEOG Sınavı’nda başarılı olan devlet okulu öğrencileri katılıyor. Öğrenciler, etkinliğe katılım

• BASIN AÇIKLAMASI