NOWAK İLE "GÜNEŞ'E DOKUNMAK"

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çocukların kültüre ve sanata olan ilgilerini arttırmaya yönelik etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Çocuk Sanat Merkezi’nde, İzmirli Ressam Güzin Nowak ile "Nowak Resim Tekniği Atölyesi" düzenlendi.

7-16 yaş grubu çocukların katıldığı resim atölyelerinde birbirinden güzel çalışmalar ortaya çıktı.

Atölyelere gelen çocuklar hayal dünyasından esinlenerek boyaların dilinden çizgilerini konuşturdu. Kendine özgü farklı çizim ve boyama tekniğine sahip Nowak resim tekniğini eğlenerek öğrenen çocuklar, ressam Güzin Nowak ile birlikte tamamladıkları çalışmaya "Touch the Sun - Güneş'e Dokun" ismini verdi.

Çocuk Sanat Merkezi bünyesinde yer alan el sanatları, resim, seramik, tasarım, mozaik ve ebru kursları ücretsiz olup, 7-16 yaş grubu çocuklara hitap etmektedir. Okul dönemlerinde hafta içi ve hafta sonu yoğunlaşan kurslara katılmak için müracaatlar, Gaziantep Sanat Merkezi'nde yer alan Çocuk Sanat Merkezi’ne bireysel olarak yapılmaktadır.

Çocuk Sanat Merkezi bünyesinde sanat atölyelerinin yanı sıra gitar, keman, bağlama, org ile Çocuk Tiyatrosu ve Drama eğitimleri de verilmektedir.

Bu Haber 2017-03-18 11:41:22 Tarihinde Eklenmiştir.

• ÇOCUKLAR YAZAR BESTAMİ YAZGAN İLE BİR ARAYA GELDİ

• BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KÖPRÜSÜ TRAFİĞE AÇILDI

Önceki gün, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve beraberindeki heyet, yeni köprüde incelemelerde bulundu. Yaklaşık 27 yıl önce Büyükşehir Belediyesi karşısına

• BÜYÜKŞEHİR, UYUŞTURUCUYA YÖNELİK ÖNLEYİCİ TEDBİRLER İÇİN SAHADA