OĞUZELİ BÜYÜKŞEHİR’İN HİZMETLERİYLE BÜYÜYOR

OĞUZELİ BÜYÜKŞEHİR’İN HİZMETLERİYLE BÜYÜYOR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, merkezin yanı sıra taşra ve merkez ilçelerinde de yatırımlar yapmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Oğuzeli ilçesinin alt ve üstyapı çalışmalarını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, yol, kavşak, taziye evi, sosyal tesis, park, mesire alanı, su ve dere ıslah hizmetleri gibi bir çok alanda çalışmalar yaptı.

Yol, asfalt ve kanalizasyon çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, ilçeye “Oğuzeli Büyükşehir Parkı" yaparken, 3 tane de taziye evi yaptı.

İlçe merkezinin yanı sıra ilçeye bağlı köylerde de yol, sathi kaplama, kanalizasyon ve su arama çalışmalarını sürdüren Büşükşehir Belediyesi, aynı zamanda yol açma ve mahallelerde yıkım ile enkaz temizliği çalışması da yapıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin önceki gün Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile birlikte Oğuzeli’nde yapılan projeleri ve yatırımları gezdi. Şimşek’e yatırım projeleri hakkında bilgiler veren Şahin, Oğuzeli’ne yatırımlarının devam edeceğini ifade etti.

250 MİLYON TL YATIRIM YAPTIK

Oğuzeli’ne alt ve üst yapı olmak üzere son 3 yıl içerisinde 250 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını belirten Şahin, Sacır Deresi Islah Projesi, Büyükşehir Belediyesi Parkı, kilittaşı, asfalt ve yeni imarlı yollar ile Oğuzeli’ne önemli yatırımların yapıldığını aktardı.

Hiçbir ilçeyi diğer ilçeden ayırt etmeden hizmet götürdüklerini vurgulayan Şahin, Şimşek ile Oğuzeli’nde yapılması düşünülen biyogaz tesisi yerini, Oğuzeli–Gaziantep arası yol genişletme çalışmalarını da inceledi. Şimşek ve beraberindekiler bir fıstık bahçesine girerek Antepfıstığı ağacındaki fıstıkları da yerinde gördü.

İLÇEYE 13 BİN METRE İÇME SUYU HATTI DÖŞENDİ

Bu arada köy ve mahalle yollarında sathi kaplama yapan ekipler, 129 bin 306 metre kare alana ise kilit taşı döşedi.

Su arama çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda merkez ve bağlı mahallelerinde yeni sondaj kuyuları açarak ilçe genelinde 13 bin metre içmesuyu hattı döşedi.

Bu Haber 2017-08-12 13:07:58 Tarihinde Eklenmiştir.

• BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

Büyükşehir Belediye Meclisi temmuz ayı toplantısının ikinci bileşimi, Büyükşehir Belediyesi başkan vekili Osman Toprak başkanlığında gerçekleşti. Bileşimde görüşülen 97 gündem maddesinin 31’i oy çokluğuyla, 57&r

• 15 TEMMUZ GÜNÜ BELEDİYE OTOBÜSLERİ VE TRAMVAYLAR ÜCRETSİZ

Ulaşım Planlama ve Raylı Hizmetler Daire Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; 15 Temmuz Pazar günü vatandaşların belediye otobüsleri ile tramvaylara ücretsiz binebilecekleri açıklandı.

• 12 BRANŞTA 20 BİN ÖĞRENCİYE YAZ SPOR KURSU

Etik değerlere sahip sporcuların yetişmesi, sporun yaygınlaşması ve yaşam biçimi haline getirilmesi için açılan spor okulunda çocuklar ücretsiz faydalanıyor. 12 ayrı branşta verilen yaz spor eğitiminde öğrencilere takım ruhuyla payla

• BAŞKAN ŞAHİN: 15 TEMMUZ HAİNLERİ, İMAN VE BAYRAĞIN AHENKLEŞEN KUDRETİYLE YOK EDİLDİ

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Şahin, 15 Temmuz 2016'nın hainlere karşı kazanılan destansı bir zaferin tarihe altın harflerle yazıldığı bir zaman dilimi olduğunu belirtti. Şahin, şunları aktardı: “O gece T&u