OĞUZELİ KARPUZATAN TESİSLERİ YENİ YÜZÜ İLE HİZMETE HAZIR

OĞUZELİ KARPUZATAN TESİSLERİ YENİ YÜZÜ İLE HİZMETE HAZIR

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden tadilat yapılarak yeni yüzüyle vatandaşların hizmetine sunulan Oğuzeli Karpuzatan Tesisleri, bölge halkına dinlenme ve piknik için yeni bir alan oluşturuyor.

Büyükşehir, Gazianteplilere içindeki yüzme havuzu, restorandı, piknik masaları, piknik mangalları, soyunma odaları ve doğal şelalesiyle vatandaşlara yeni bir dinlenme alanı oluşturdu. Yaklaşık 40 bin metrekare alana kurulan Oğuzeli Kurpuzatan Tesisleri, yeni görünümüyle vatandaşların beğenisine sunulacak. Vatandaşların her türlü ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılayabileceği bir tesis özelliğine kavuşan Oğuzeli Kurpuzatan Tesisleri, aynı zamanda ailesiyle birlikte piknik yapmak isteyen vatandaşlar için de huzur dolu vakit geçirebileceği bir mekan olacak.

Piknik alanlarında çatılı bulaşık yıkama ünitesi, engelli vatandaşlar için lavabolar, yürüyüş alanları ve çocuk oyun gruplarıyla desteklenen Oğuzeli Karpuzatan Tesisleri’nde, 200 araçlık otopark da bulunuyor. Aydınlatma sistemiyle donatılan tesisler, vatandaşların gece kullanımı için de hazır hale getirildi.

Bu Haber 2018-02-13 10:06:22 Tarihinde Eklenmiştir.

• 18 YAŞ ÜSTÜNDEKİ HERKES ORGAN BAĞIŞ BELGESİ ALABİLİR

Türkiye’de her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında “Organ Bağışı Haftası” olarak kutlandığını belirten Tolay, bu kapsamda organ bağışına yönelik toplumsal bilincin artırılmasının amaçlandığını vurguladı. Dr. Serdar Tolay, vü

• ULUSLARARASI YESEMEK SEMPOZYUMU BAŞLADI

Sempozyumun açışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yesemek Alan Yönetim Başkanı Zafer Okuducu, atölyenin İslahiye ilçesinin 20 kilometre kadar güneydoğusunda, bugünkü Yesemek Köyü’nün güneyinde