SPORCULARDAN BÜYÜKŞEHİR TENİS KOMPLEKSİ'NE TAM NOT

SPORCULARDAN BÜYÜKŞEHİR TENİS KOMPLEKSİ'NE TAM NOT

Gaziantep’te ilk kez bir turnuvaya ev sahipliği yapan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Tenis Kompleksi, TEB 16 Yaş Türkiye Tenis Şampiyonası’na katılan antrenörlerden ve tenisçilerden tam not aldı.

08–15 Eylül 2018 tarihinde düzenlenen tenis Şampiyonasına katılan 59 erkek, 41 kız sporcu ipi göğüslemek için var gücüyle mücadele ederken izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in spora verdiği önem bir kez daha takdirle karşılandı.

Şampiyona ve tenis kompleksi hakkında görüşlerini dile getiren Tenis Antrenörü Umut Alptekin, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e böylesi muazzam tesisi Türk tenisine kazandırdığı için teşekkür ederek, organizasyonun çok başarılı geçtiğini söyledi.

Alptekin, şunları bildirdi: “16 yaş grubunda Türkiye’nin en iyi tenisçileri, Gaziantep gibi güzide bir şehirde toplandı. Çok iyi bir ortamda tenisin içerisinde olmak bizleri mutlu ediyor. Tenis sporu sayesinde Dünya’nın her yerini gezme fırsatı buldum, inanın burası Dünya standartlarında bir tesis. Bir belediyenin böylesi muhteşem bir tesis yapmış olmasını görmek bizleri ayrıca sevindirdi.”

İzmir’den şampiyonaya katılan Semra Aksu (16) da, Türkiye’de tenis turnuvalarına önem verilmediğini bildirerek, “Şampiyona, çok güzel geçiyor, burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Profesyonel bir bakışla dizayn edilmiş tesiste kaybetseniz de üzülmezsiniz. Büyük bir şehirde, büyük bir organizasyonda bulunmaktan çok mutluyum” dedi.

Simge Karaosmanoğlu (15) ise, “Kortlar yeni yapılmış, hizmet çok iyi. Bizim yaşımızda 100’ün üzerinde tenis oynayan sporcuların tamamı Gaziantep’e geldi” diye konuştu.

Bu Haber 2018-09-13 10:14:52 Tarihinde Eklenmiştir.

• 18 YAŞ ÜSTÜNDEKİ HERKES ORGAN BAĞIŞ BELGESİ ALABİLİR

Türkiye’de her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında “Organ Bağışı Haftası” olarak kutlandığını belirten Tolay, bu kapsamda organ bağışına yönelik toplumsal bilincin artırılmasının amaçlandığını vurguladı. Dr. Serdar Tolay, vü

• ULUSLARARASI YESEMEK SEMPOZYUMU BAŞLADI

Sempozyumun açışında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Yesemek Alan Yönetim Başkanı Zafer Okuducu, atölyenin İslahiye ilçesinin 20 kilometre kadar güneydoğusunda, bugünkü Yesemek Köyü’nün güneyinde