TÜRKİYE KARATE ŞAMPİYONASI’NIN AÇILIŞI YAPILDI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Karate Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği “21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası”nın resmi açılışı yapıldı.

Karataş Şahinbey Spor Salonu'ndaki açılışa, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Canan Candemir Çelik ve Abdulkadir Yüksel, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve sporseverler katıldı.

Şampiyonanın ikinci gününde 21 yaş altı kategorisinde mücadeleler yapıldı.

Elli ilden bin 450 sporcunun katıldığı organizasyonda, 21 yaş altı erkeklerde +84 kiloda İbrahim Fatih Alkan, 60 kiloda Berkay Bayhan, 67 kiloda Ali Güney, 75 kiloda Murat Öz, 84 kiloda Recep Göz, katada Emre Vefa Göktaş birinci oldu.

21 yaş altı bayanlarda ise 50 kiloda Aydan Kurtoğlu, 55 kiloda Arzu Zeybekler, 61 kiloda Neşe Kıymet Diker, 68 kiloda Hatice Hale Nur Punar, katada da Dilara Bozan birinciliği elde etti.

Federasyon başkanı Esat Delihasan, burada yaptığı konuşmada, Gaziantep'te bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

Burada yapılan müsabakalarda milli takım aday kadrosunun hazırlanacağını dile getiren Delihasan, "Pazar günü inşallah milli takımımızı hazırlayacağız. Federasyonumuz, son 15 yılda üst üste başarılar elde etti. Türk sporunun lokomotifi olmak, gerçekten kolay değil. Bu başarıyı sağlayan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde dünyanın zirvesinde olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Vali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin ile Federasyon Başkanı Delihasan, müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyalarını verdi.

Bu Haber 2017-08-05 10:52:43 Tarihinde Eklenmiştir.

• BAŞKAN ŞAHİN, İLK ORUCUNU VATANDAŞLARLA İFTAR ÇADIRINDA AÇTI

Başkan Şahin, gün boyu yoğun bir mesainin ardından Ramazan Ayı’nın ilk iftarını, iftar çadırında yaptı, saatler 19.39’u gösterdiğinde vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. ŞAHİN: KARDEŞLİK SOFRASINDA BİR ARAYA GELDİK Başkan Fatma Şahin, 11 ayın sulta

• BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENÇLERE DOKUNMAYI BAŞARDI

Toplam 28 etkinliğin düzenlendiği projeyle, Hatay, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’ya gezi gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’yı ziyaret etme fırsatı bulan öğrenciler, devletin üst düzey y

• BÜYÜKŞEHİR İLE UNICEF ARASINDA 2018-2019 ORTAK ÇALIŞMA PROTOKOLÜ İMZALANDI

Dezavantajlı çocukların korunması, gelişim ve katılım haklarından yararlanabilmelerinin güçlendirilmesi amacıyla, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve UNICEF tarafından yürütülen İşbirliği Programı kapsamında 2018-2019 dönemi çalışma

• BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN MÜJDEYİ VERDİ

Gaziantep'in Nizip ilçesine bağlı Belkıs köyü sınırlarındaki Zeugma Antik Kenti'nden yurt dışına kaçırılan ve bugün kentin önemli simgelerinden biri haline gelen "Çingene Kızı" mozaiğinin kayıp parçaları, yıllar sonra evine dönecek.