TÜRKİYE KARATE ŞAMPİYONASI’NIN AÇILIŞI YAPILDI

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Karate Federasyonu’nun ortaklaşa düzenlediği “21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası”nın resmi açılışı yapıldı.

Karataş Şahinbey Spor Salonu'ndaki açılışa, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekilleri Canan Candemir Çelik ve Abdulkadir Yüksel, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve sporseverler katıldı.

Şampiyonanın ikinci gününde 21 yaş altı kategorisinde mücadeleler yapıldı.

Elli ilden bin 450 sporcunun katıldığı organizasyonda, 21 yaş altı erkeklerde +84 kiloda İbrahim Fatih Alkan, 60 kiloda Berkay Bayhan, 67 kiloda Ali Güney, 75 kiloda Murat Öz, 84 kiloda Recep Göz, katada Emre Vefa Göktaş birinci oldu.

21 yaş altı bayanlarda ise 50 kiloda Aydan Kurtoğlu, 55 kiloda Arzu Zeybekler, 61 kiloda Neşe Kıymet Diker, 68 kiloda Hatice Hale Nur Punar, katada da Dilara Bozan birinciliği elde etti.

Federasyon başkanı Esat Delihasan, burada yaptığı konuşmada, Gaziantep'te bulunmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

Burada yapılan müsabakalarda milli takım aday kadrosunun hazırlanacağını dile getiren Delihasan, "Pazar günü inşallah milli takımımızı hazırlayacağız. Federasyonumuz, son 15 yılda üst üste başarılar elde etti. Türk sporunun lokomotifi olmak, gerçekten kolay değil. Bu başarıyı sağlayan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde dünyanın zirvesinde olmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Vali Yerlikaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin ile Federasyon Başkanı Delihasan, müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyalarını verdi.

Bu Haber 2017-08-05 10:52:43 Tarihinde Eklenmiştir.

• GAZİANTEP “ZAHİRE KÜLTÜRܔ BU EVDE YAŞATILACAK

ŞAHİN: EN İDDİALI YÖNÜMÜZ MUTFAĞIMIZ Gaziantep Zahireleri Üretim Evi’nin açılış programında konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep’in bir medeniyetler şehri olduğunu vurguladı. Şahin, “Antep Evleri, i

• “GELECEĞİN İÇİN SEN DE PEDALLA” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ

• TEOG SINAVI’NDA BAŞARILI OLAN ÖĞRENCİLER ALMANYA’YA GİTTİ